söndag 17 november 2013

Julmarknadstider: Emåns Ekomuseum och Nävelsjö Bygdegård.

Nu är det dags för lite julmarknader igen och även i år står Bodafors och Nävelsjö på
schemat. Jag trivs så bra där och det är alltid kul att komma tillbaka. 
Jag fyller marknadsstånden med skinn, kuddar, hjärtan, sittdynor, garn och lite annat juligt från fårens värld och så syns vi där. ;-) 

När ni ändå är ute och åker tycker jag absolut att ni ska hälsa på hos Mormor Märta som slår upp portarna till sin butik lördagen den 30 november. Jag har precis räknat ut att jag hinner dit efter Ekomuseet, det är bara ca en mil från Bodafors. Utan att själv ha sett hur det blev när det blev färdigt vågar jag lova att det blir julmys i kubik hos Annika.


 Ha det gött
Elisabeth


6 kommentarer:

 1. Jag har precis avslutat en nio dagars lång julmarknad, är helt slut. Men många ljus blev sålda och SÅ glad för det är jag. Lycka till på dina marknader! Är det dyrt att stå där?
  //bara Anna

  SvaraRadera
 2. Nej det är inte så dyrt. Jag skulle tro att det kostar ett par hundra kronor. Hör av dig om du är intresserad så får du telefonnr. Det vore kul om du kom.

  SvaraRadera
 3. Va kul med julbasar - jag hoppas man här i bygderna också får igång lite sådana!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det verkar att stå på marknad. Hoppas att det är det också och att folk är snälla. Borde nog ta och leta reda på en julmarknad för stämningens skull :)

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
 5. Kul att gå på julmarknad där det finns genuina varor, alltid finns nåt för alla. Här uppe har vi två fina, en vid Gruvan och en vid Staberg, dessa ligger i Falun.

  Ha det gott, Birgitta

  SvaraRadera
 6. hela månaden före jul är den bästa tiden tycker jag, pynta, dricka glögg och gå på julmarknader !! Ska planera in det tror jag, Men först har jag sökt på internet efter vad LYCKA är ? Men min dotter hade svaret. Kolla in hos mig... :)

  SvaraRadera