och plockar ett par nävar vinbär till frukostyoghurten. Än dröjer sig sommaren
kvar och än finns det tid tanka en massa nyttiga vitaminer direkt i från trädgården.
En mild vaniljyoghurt, syrliga svarta vinbär och lite musli är den ultimata kombina-
nationen. Smaker som var för sig skulle varit lite tråkiga gifter sig och blir en
somrig smakupplevelse. Vardagslyx att minnas en gråmulen novembermorgon. Det
är hög tid att fylla frysen för att kunna njuta hela året. Frysta vinbär och yoghurt
smakar nästan som glass och det blir sommarfrukost hela året.
Ha en skön söndag.
Kram Flitiga Lisa.
Ja visst är det härligt att kunna gå ut och plocka! Vi har plommon för första gången, smultronen mognar fortfarande och björnbären har just börjat bli svarta:-)
SvaraRaderaKram Hanna
looks yummy;-)))
SvaraRaderaJa tänk vad gott det är att äta vinbären direkt från busken, riktigt härlig lyx!
SvaraRaderaSommarfrukost är den bästa frukosten:)
SvaraRaderaHa det fint,
Rebecca