onsdag 21 januari 2015

Livet nu.

Det är så bra med din blogg för du skriver inte så mycket om vad du gör, sa en bekant.
Jag antar att hon menade att jag inte skriver så mycket om det vi alla gör: äter, sover, städar, slappar och går och lägger oss. Hon var mer intresserad av mina får eller kanske min trädgård men ibland är det lätt att bli lite för privat. Här är en av ledstjärnorna "personlig men inte privat". Men ..ha, ha jag ska ändå berätta lite vad jag gjort i helgen och ska göra under veckan.

Ett av de minsta lammen.

Nej så allvarligt ska det inte bli men i lördags var jag på Formexmässan. Jag har beställt lite snygga saker, med betoning på lite. Det är ju så svårt att veta vad man kan sälja i en liten skinnbod på landet som har öppet typ en gång i månaden. Jag känner mig redo att
tapetsera fondväggen i skinnboden och har bestämt mig för att ha öppet på alla hjärtans dag (mer info kommer senare )

Vilostund

Tackorna lammar för fullt. Vi har fått många trillingpar och till och med fyrlingar. Jag 
får inte glömma att ge tackorna selen, köpa tapetklister, en dörrmatta och beställa ersättningsöronbrickor till några tackor. De första påskäggen är redan tillverkad och när jag får lite lite tid över, tittar jag på några små korta inspelade kurser om fotografering och bildbehandling från Moderskeppet Guld. Sist men inte minst så har jag äntligen 
hunnit fota lite söta lamm. 

Det är inte lätt att fånga fyra små busar på bild.


Tack och hej
Elisabeth5 kommentarer:

 1. Vad mycket trevligt du har haft för dig! Och vilka härliga bilder på trillingarna och fyrlingarna... Ljuvliga!!!
  /Eva

  SvaraRadera
 2. Dom är ju bara sååå söta ryser lite för jag älskar j lamm som du vet.Visst är det svårt att veta vad man skall skriva om här men jag gör det som faller mig in. Lite av varje alltså. Just nu har jag så mycket fokus på målning.Hör att du har fullt upp som vanligt som det känns nu är det nog skönt att ha det.Längtan till våren och att kunna vara ute är stor här men 64 dagar det ska jag nog klara.
  Ha en riktigt skön mitt i veckan dag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Ååååååå, behöver ni ingen volontär till gården, visserligen totalt utan djurvana, men väldigt svag för små lamm........åååååå........men så söta!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Söta små lamm. Ha det gott! Marika

  SvaraRadera
 5. Så söta! Tur du kunde fånga några på bild och dela med dig av:)
  Ha det fint!

  SvaraRadera