onsdag 23 juli 2014

Min bästa jobbaroutfit.

Bloggen presenterar stolt mina bästa arbetsbyxor. De är inte nya, nej verkligen inte och kanske inte snygga heller, men så sköna och såååå praktiska. Byxorna passar lika bra för trädgårdsmästaren som för bonden. De har mängder med fickor som bara töms när det är dags för tvätt. Sekatör, mobiltelefon och en skruvmejsel och några ringisolatorer till fårens elstängsel finns alltid med. Man vet aldrig vad man kan råka ut för, minsta besök i trädgården eller i fårhagen kan resultera i att något behövs. Ska jag ut på ett seriöst 
stängslingsarbete fyller jag på med hovtång, hammare och lite annat. Det är likadant med bagageutrymmet i bilen, det står alltid redo och är packat med diverse mer skrymmande 
stängselmaterial. Sådan är jag, för ibland kan det vara så jobbigt att plocka fram och plocka undan att arbetet inte blir gjort på grund av det.


Vallmobukett av frökapslar och daggkåpa. 

Bloggen presenterar även en bukett helt i grönt, direkt från trädgårdens rabatter. Nu är det tid att frossa i vallmofrökapslar och jättedaggkåpa. Nu är det tid att frossa i sommar och semester.


Allt gott till er
Elisabeth5 kommentarer:

 1. Vilken fin grön bukett du gjort. Grönt kan verkligen vara i olika nyanser och jättedaggkåpa plockar jag ofta in. Härligt med ett par bra och funktionella byxor när man jobbar. Mina jobbarjackor och byxor gör sig inte på bild. Undrar hur många gånger jag har fått grannarna fundersamma i min outfit.

  Ha en fin fortsättning på sommaren

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Fickor är alltid bra att ha och ibland kan man göra riktiga fynd i sina fickor, saker som bara dyker upp efter ett tag. Härlig bukett! Ha det bra i sommarvärmen!

  SvaraRadera
 3. Härligt vacker din bukett är, önskade jag hade fler vallmokappslar. får fixa det till nästa år
  Ha en skön dag
  kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker bukett!! Min vallmo som blev flyttad i fjol bjuder tyvärr dåligt med kapslar i år. Njuter av din fina istället!
  Känner igen det dr med fynd i byxorna.
  Ha det gott!

  SvaraRadera