söndag 29 september 2013

Hemmagjord vas i ull och nyskördat från trädgården.

Nu märks det att det är höst, höst på riktigt. Vi har haft våra första frostnätter och jag håller långsamt på att tömma trädgården på frukt och grönsaker. Köket börjar kännas mer som ett skafferi än ett kök. Vackert och trivsamt men väldigt rörigt. Det är plommon som måste ätas nu och tomater som får mogna färdigt inomhus.

Jag har brist på vasar och en vanlig glasburk har förvandlats med lite tovad ull.
Det blev en liten ojämn bit över när jag gjorde ett par sittdynor för ett tag
sedan. Jag lindade den runt burken, fäste med ett vackert snöre, dekorerade
med en paprika och satte i blomman och så var det klart.

Färgstarkt och nyskördat.  Årets hetaste fruktfat Nu gäller det att äta fort innan
det blir för gammalt.



Höstkram
Elisabeth



8 kommentarer:

  1. Så härligt gott det ser ut med dina nyskördade godsaker.
    inget går upp mot egenodlat.
    Ha en fin söndag
    Kram Meta

    SvaraRadera
  2. Läckra bilder! Kul med ullvasen:)

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga färger på naturens gåvor! /M

    SvaraRadera
  4. Med frosten på intågande gäller det att skynda njuta av trädgårdens skafferi. Godsaker för både öga och mun!
    Gillar idén med ullvasen, har gjort något liknande med tomma barnmatsburkar och tovningsspill. Enkelt men mycket vackert!

    Önskar en skön söndag, kram Ellinor.

    SvaraRadera
  5. Så underbara bilder! Färgerna är så fina. Jag borde plocka in alla tomater, och chillina som ännu är gröna.

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  6. Så underbara bilder! Färgerna är så fina. Jag borde plocka in alla tomater, och chillina som ännu är gröna.

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  7. Vilken söt liten vas du har gjort! Så kreativt : )
    /Cika

    SvaraRadera