torsdag 29 augusti 2013

London semester

De klädtokiga tonåringarna har shoppat loss på Oxford Street i London och vi, deras föräldrar har snällt följt med. Är barnen nöjda är vi också nöjda, så enkelt är det.
Det blev en bullrig, hektisk och rolig storstadssemester för oss i år med mycket shopping och givetvis alla "turistiska måsten"


Stora grisvärmelampor sett med en bondes ögon.

Lite suddigt och snurrigt men ni förstår känslan......Vad har engelska klädkedjan Urban Outfitters gemensamt med en småländsk gård? Det vet vi inte än men jag föll för miljön och fotade endel just där. Jag sög i mig känslan av lantlig
(ja faktiskt) industriell retro. Kanske hittade jag lite inspiration till vår gamla vedbod, den
som en gång i framtiden kanske ska byggas om till skinnbod.
Möblerna lär ni inte få se in Högagärde och inte golvet heller.Jag gillar dock den lite lappade känslan och undrar vilka gamla gympasalar som nu står utan golv. Kanske är det något för en vägg istället?


Lite stålrör kanske?

Lugn och fridfull vila i Hyde Park.

Ja nu är vi hemma igen men vi har inte riktigt återhämtat oss och kommit ikapp. Jag hoppas dock att jag snart får tid att ta tag i det där med renoveringen av vedboden. Jag kan i alla fall avslöja att jag har köpt två stora, vita, lite högre träbord på kunkurs-utförsäljning i en Vilagebutik.


Vi hörs
Elisabeth

2 kommentarer:

 1. Härligt att byta sin miljö ibland. Det är då jag verkligen kommer på hur bra jag har det hemma, men åker man aldrig iväg så upptäcker man inte det.
  Borta bra men hemma bäst.

  Ha det gott

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. London, åh vad roligt! Har aldrig varit där men skulle gärna åka dit!
  Må så gott!
  Kram

  SvaraRadera