lördag 7 december 2013

Vinter i trädgården

Nu är stormen över men snön ligger kvar. Landskapet gnistrar i vintersolen och jag plumsar runt i trädgården med snö ända upp till knävecken.  Det kommer att ta ett tag innan vi skottat rent överallt efter stormen med vi blev tack och lov inte utan ström den här gången. Vi minns Per och Gudrun då många var utan ström i veckor och vi åkte och köpte oss ett reservelverk.


Här får man plumsa genom snön.

Hur tar man sig in här då?


Det är nog ganska kallt att vara ett litet hallonskott.


Snön har yrt in.

Vi gläntar lite på dörren till det insnöade växthuset och jag lovar fler bilder därifrån vid ett senare tillfälle.


Ha en fridfull adventshelg
Elisabeth7 kommentarer:

 1. Vackert så det förslår....=)

  Trevlig helg !

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. Fy för storm!!.... Fast snö i stora mängder är jag van med. Men vill inte ha allt på en gång dock..Vi har haft en konstig början på vintern, otroligt lite snö än så länge. Fast bara ca 20 mil härifrån ha de fått massor. Fina bilder i din fina blogg :)

  Trevlig helg!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Visst är det otrevligt med storm och snö Fats jag får ju säga att dina bilder visar en mysig fin vit snö och så mysigt det ser ut i växthuset.
  Ha en fin och härlig andra Advent
  Kram Meta

  SvaraRadera
 4. Vintern har även kommit hit nu. Men jag gillar den , bara den inte ställer till det på vägar och elen.
  Ser mer än gärna fler bilder från växthuset:)

  SvaraRadera
 5. Så roligt att ha hittat hit! (Via din kommentar på min sida.)
  Underbara och stämningsfulla bilder!
  Ha det gott!
  /Katarina

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder - och vad smart att ha ett eget litet elverk! Vi har ju väldans ofta elavbrott, två gånger den senaste veckan, så Rolle har pratat lite om att kanske vi skulle behöva ett sådant så man kan göra något annat än bara ligga och sova i mörkret. Vi har dock ännu inte haft något längre än 12 timmar och vi har ett bra isolerat hus, så värmen har aldrig varit några problem. Sen har vi gasolgrill som vi i värsta fall kan laga mat på. Alltså har vi inte kommit till skott.....
  Men just nu har vi inget vatten. Kul, precis när jag hade satt igång tvättmaskinen! Men det är bara ett kortvarigt avbrott hoppas vi!!
  TREVLIG VECKA
  Susie

  SvaraRadera
 7. Mycket vackrare kan det inte bli och jag har en likadan gran som den i växthuset fast min är mindre och har inte fått kulor på sig ännu, jag tycker det är fint med avbarrade granar. Ute. Underbara bilder!
  Agneta kram

  p.s. vilka härliga ullgarner i förra inlägget, det är så det ska vara!

  SvaraRadera