tisdag 10 december 2013

Julfabriken: taggtrådsbollar med belysning.

Jag har lindat en av taggtrådsbollarna i trädgården med att par ljusslingor. Sedan önskade jag mig lite vacker pudrig snö, solsken och rimfrost för att få den perfekta julbilden. Stormen Sven gav oss allt och lite till av vinterväder och nu ser det ut såhär.

Man kanske kan säga att jag snöar in på det där med taggtrådsbollar;-) och i nästa inlägg tänkte jag att vi skulle ta oss en liten titt på en boll som jag dekorerat med snittblommor.

Vi ses
Elisabeth10 kommentarer:

 1. Den är ju bara såå häftig. Tack för tipset.
  Ha en fin mitt i veckan dag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Vad vackert. Önskar att vi också fick ha kvar snön. Nu är det barmark i Skåne och slaskigt - igen.

  SvaraRadera
 3. Så enormt vackert!
  Taggtrådsbollar är så läckert.

  SvaraRadera
 4. Dina taggtrådsbollar är så fina, att sätta ljus i och sedan snö på det gjorde dem ännu finare att titta på just nu. Tror jag ska göra mig ett par till våren.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag är ju kär i dina taggtrådsbollar som du vet, nu ännu mer:) Och så gillar jag din nakna gran i växthuset också!

  Ha en god dag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Taggtrådsbollarna är suveräna, jag tycker de är väldigt dekorativa. Är på jakt efter taggtråd, men ack så svårt att få tag på. Något tips på var man kan hitta den?

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ny taggtråd finns att köpa på Lantmännen eller liknande ställen. Vill du ha gammal rostig kan du säkert höra med någon markägare. I mina trakter kan man hitta gammal rostig taggtråd lite varstans i skogen eller på en stenmur. Hade vi bott nära varandra hade jag kunnat hjälpa dig med det gör vi nog inte. Lycka till.
   Kram Elisabeth

   Radera
 7. For noen underbare Taggtrådsbollar! Jeg har aldri sett maken. Hvilket herlig lys og steming de skaper. Særlig med snøen liggende som et lite slør over dem.

  SvaraRadera
 8. olalala vad läckert med taggtråd....o vilket vackert fårskinn du hade i inlägget tidigare...som sagt fårskinn kan man inte får för många av....lite fyndigt blev det allt hihihi ha en fin fortsatt vecka kram från Maja

  SvaraRadera