lördag 6 december 2014

Julfabriken:Julfint ute

Med lite äpplen, en gran och en bunt med salixpinnar gick jag lös på trädgården och 
julpyntade lite. Tunga snöflingor faller ute och julstämningen börjar infinna sig. Visst
är det mysigt.


Lite äpplen i granen och en fin ljuslykta.

Väljer men vaxade äpplen klarar de sig bättre mot kylan och håller "hur länge
som helst" typ.Äpplen är toppen som juldekorationer ( jag kunde bara inte låta bli att skriva det. ;)
men om man tar hål på skalet på vaxade äpplen håller de inte alls lika länge.
Och..... jaa ni ... det här var ett ovanligt ordfattigt blogginlägg från mig. Jag tänkte faktisk att jag skulle julpyssla lite idag. Här ska det tillverkas julstrutar, till skinnboden och till min egen lilla gran. Lyckas jag sedan fånga dem på bild så kommer det fler avsnitt av Julfabriken.


Ha det gott och ta hand om er
Elisabeth


7 kommentarer:

 1. Nu får vi se om det blir två kommentarer för den förra "försvann! Väldigt vackert! Trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så fint och härligt och kul med den höga dekorationen med äpplen allt brukar vara som högst i ögonhöjd annars. Minns dina äpplen från förra året helt urätna av fåglarna bara skalet kvar.Vad härligt med lite pudersnö, och det räcker, Bara lite vitt är fint.
  Önskar dig en fin söndag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Där kommer återigen den fantastiska floristen i dig fram, jättefin dekoration, jag blev så sugen på att härma rakt av! Jättesnyggt. Och så har ni lite vitt på marken....
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Åh vad fiiiint! Vaxade äpplen, kan man göra det själv på något sätt? Jag kanske kan doppa dem i stearin en gång funderade jag på???
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så superfint! Här är det blåsigt och regnigt och jag vill inget annat än att det ska snöa snöa snöa - är glad att jag fick se din fina snö. Snygg äppelinstallation - hur vaxar du äpplena och med vad?

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 6. Kanonfint adventspynt! Gillar när det är lite på höjden med - snyggt. Och vad fint det blev i butiken! Älskar dina fårskinnskuddar :) Lycka till och hoppas du får många besökare :) Ha en trevlig andra advent ♥

  SvaraRadera
 7. Kul och rejäl dekoration med salix. Det är annars lätt hänt att det blir för pluttigt utomhus. Och ni har minsann fått snö... Hoppas vi också får några flingor till jul. Det är ju ändå inte så många mil emellan.
  Ha det gott
  Anette

  SvaraRadera