onsdag 26 december 2012

Ett lite försenat julkort.

Julen håller sig kvar med några lata sköna dagar. Julotta, julkalas och lite egentid vid datorn. Jag håller just nu på att ta igen de senaste veckornas förlorade bloggtid och hittar massor av trevlig läsning och härliga bilder hos er. Ni är ju fantastiska, alla kära bloggare
och "vanliga" läsare. Det är så roligt att ni tittar in till mig och läser och kommenterar,
även om det finns perioder då jag själv inte är så närvarande. Tack för alla fin kommentarer för vad vore egentligen bloggen utan er?

Snart har jag bloggat i två år och det ska vi fira med en liten utlottning, så håll utkik.


 
Till jul brukar jag försöka knåpa ihop ett litet eget julkort till nära och kära. Oftast blir det något pyssligt, klippa och klistra eller trycka. I år blev det photoshopat istället. Jag har precis börjat utforska denna stora underbara värld och lär nog stanna kvar där länge. Här har jag bara ökat bruset i bilden så att den blir lite mer kornig. Inget svårt alls, bara man vet var man ska börja leta..........
 
 
Ha en fin fortsättning på julhelgen
Elisabeth
 
 

7 kommentarer:

 1. Hejsan! Så fin header du har. Tycker om de fina bilderna. Det ser enkelt och stilrent ut men ändå välkomnande. Jag ska hålla koll på din utlottning och grattis till dina två år i bloggvärlden! :)

  Jag redigerar aldrig mina bilder. Har funderat på att ladda hem nåt bildredigeringsprogram. Om det är så man gör, jag vet inte :)) Totalt oinsatt i det tekniska. Inte förren i förrgår fattade jag att jag kan se film, dvd skivor, på datorn...Om jag inte skäms? Jo det gör jag :))

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog precis som du totalt ointresserad av teknik i sig själv men när jag kommer på att jag kan använda det till något konstnärligt jublar jag.
   Jag redigerar inte mina bilder så mycket och oftast inte alls. Ibland måste man kanske göra dem lite ljusare med det är roligt att veta att möjligheten finns, att som här, göra det lite vackrare(tycker jag....med vad är vackert..)

   Elisabeth

   Radera
 2. Hej!
  Jag har precis hittat hit. Detta verkar vara en blogg i min smak. Jag älskar djur och livet på landet. Och jag älskar fårskinn, så fint det är! Har än så länge bara två st men det kommer bli flera.

  Har bara "skummat lite på ytan" i din blogg. Jobbar du som florist eller jobbar du hemma på gården?

  Jag har precis bara börjat blogga, har bara hållit på i två veckor men jag är redan fast kan jag säga. Det är ju superkul! Och så himla kul för barnen att kunna titta tillbaka och läsa om vad vi gjorde när de var små, det tycker jag är det bästa av allt.

  God fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är både och kan man säga. Jag jobbar 65% i en blomsteraffär. Jag måste utfärda en liten varning för bloggandet. Det är helt klart beroendeframkallande;-)

   Radera
 3. Dina bilder är♥♥♥

  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. God morgon!
  Du undrade vilket program jag gjort headern på min blogg i. Alltså ärligt talat så kan jag ingenting om sånt där så det är en bloggvän som har hjälpt mig. Hennes blogg heter Fru Sederblad, vet inte hur man länkar heller.

  Ja jag har redan märkt att det här med bloggandet är beroendeframkallande. När jag är ute med hunden brukar jag tänka på vad jag ska skriva i mitt nästa inlägg, ha ha.

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Vackert julkort och photoshopens värld är stor och rolig att utforska

  God fortsättning

  kram Kajsa

  SvaraRadera