torsdag 15 september 2016

Ett litet hej.

Det är glest mellan bloggångerna, jag vet. Den största anledningen till det är att vi är internetlösa. Vår lilla telefonstation med ADSL är nedstängd och nu väntar vi bara på att fibern ska blåsas i våra redan färdiglagda ledningar. Det som i stan är nästan gratis får vi på landet betala dyrt för och själva organisera upp. Men jag ska inte klaga. Det har ändå gått fort framåt och ett liv utan internetuppkoppling skulle kännas väldigt fjärran. Nu är det bara att vänta och att ta i tu med att reparera alla skador efter grävningen: stängsel som ska sättas upp och lagas, stenar som ska bort, jord som ska planas ut och så vidare.


Det är ju inte för att berätta om fibern som jag skriver, egentligen. Tänkte bara meddela att imorgon fred 16/9 finns jag på höstmarknaden på Blomsterverkstaden i Erlandstorp mellan Malmbäck och Jönköping. Välkomna från kl 14.

Nästa gång jag har öppet i gårdsbutiken blir fred 30/9 kl 15-18 och sönd 2/10 kl 12-15. 
Varmt välkomna då.Ha det  gott
Elisabeth


5 kommentarer:

 1. Mysigt med höstmarknad. Vi har det också idag:)
  Trevlig helh!

  SvaraRadera
 2. Läckra bilder! Så sköt för er att få klart med fiber även om det medför en massa arbete. Här har vi fortfarande ADSL mest för att ingen orkar ta tag i projektet och luften gick ur oss när vi hade en stoppkloss som menade att fiber är ute, men nu hoppas jag "vi" orkar ta tag i det hela igen.
  Trevlig helg
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Hej Elisabeth!
  Hoppas ni blir uppkopplade snart, inget kul att vara utan internet. Härliga bilder, vad är den första för växt?
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 4. Det kan vara tungt att bo på landet ibland men det reder säker snart ut sig. Ohh höstmarknad det känns lite tidigt efter alla dessa varma och underbara dagar. Besök blir det inte även om jag önskade det. Det ska jobbas på huset här i morgon.helt galet fina bilder.
  Ha en fin helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 5. Jaa du, ibland är det lite orättvist mot oss på landet! men jag klagar inte heller för visst har vi det bäst! Må så gott! Kram Lotta

  SvaraRadera