fredag 21 augusti 2015

Nu

Kanske är den bästa tiden nu. Det är i alla fall något speciellt med augusti. Det händer mycket i brytningstiden mellan sommar och höst i fårens värld och i våra egna liv. 
Naturen slår också på för fullt. Att se solens strålar bryta genom morgondimman är nästan magiskt, sommar värmen dröjer sig kvar och höstens färger känns ännu avlägsna.

Jag har väl skrivit så mycket om fåråret här på bloggen att ni snart tröttnar men hösten
är en händelserik tid med många uppbrott, avslut och stora beslut. Livjuren ska väljas ut, det ska avvänjas, köpas, säljas, slaktas och jag vet inte allt innan det börjar om igen
med att vi släpper till baggen. Det är nästan lätt att glömma bort att vi har en liten gårdsbutik att ta hand om också. Ändå är det jag ständigt längtar efter att få ägna mig 
mer åt. Nästa söndag startar vi upp butiken igen inför hösten och nu på söndag ska jag vara med på medeltidsmarknaden vid Norra Sandsjö kyrka.







Sön 23/8 kl 11-15
Medeltidsmarknad vid Norra Sandsjö kyrka

Sön30/8 kl 12-16
Öppet i gårdsbutiken på Högagärde






3 kommentarer:

  1. Så vackra bilder.
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Du har verkligen en vacker natur till dina får så fina dimbilder du visar.Bara såna jag längtar efter att kunna ta.
    Ha det gott
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Magiska bilder Elisabeth! Speciellt den första med fåren och dimman. :) Och inte tröttnar vi på att höra om fåråret. Ni lever en annan vardag än den vi lever i och då är det bara intressant att höra om vad som händer hos er. Så bara skriv om fåråret så mycket du har lust. :)

    Ta hand om dig.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera